Destinaatiomatkaajat

maanantai 19. kesäkuuta 2023

Concours d´Elegance - tyylillä mennään kohteeseen.

Kiva mennä pitkästä aikaan tapahtumaan, jossa on uniikkia ja eleganttia katseltavaa - nimittäin luksusta ja superautoja. Klassikoita ja ehkä vähän hyperautojakin. Kakskerran saarella Turussa kokoontui väki herkuttelemaan - silmäkarkilla. Harjattulan Kartanon puitteet mahdollistavat maistuvan kattauksen. 

Concours Finland – Concours d'Elegance

Harjattula

Veimme alueelle Parrotzin BMW 435i Cabrioletin, jossa keskeisenä oli M-tyyli madallettuine alustoineen. Osan tämänkaltaista tapahtumaa muodostavat road trip -tyylinen ajelu, ruokailu ja mukava yhdessäolo. 

Parrotzia kiittäminen - BMW 435i Cabriolet kaltaistensa joukossa

Oli ruuhkaa päästä alueelle. Jonotus ei tuntunut mielekkäältä varsinkin, kun oli hankittu ennakkoliput. Muutoin tunnelma oli välitön ja ihmisten ilo yksityiskohtia, kauneutta ja tarinoita kohtaan oli katossa - tai sanalla sanoen taivasalla.  

Stop and go - ruuhkatunnelmaa








Yksityiskohta Ferrari Testarossan moottoritilasta

Maseratin klassinen kauneus








Mustang Bullitt ja puistomaisema

Destinaatiokuskin korvamatona soi Anna Erikssonin ´Kesä hengittää´- ei huono.

Destinaatiokuski - kesä hengittää

Performanssiksi homma muuttui, kun jeesattiin Miikaa ja Ferraria parempaan parkkipositioon.

Hetki Trafiikkimaikkana - art of parking process

Paluumatkalla kävimme kuikuilemassa Pernon telakan kulmilla M/S Icon of the Seas -alusta ja Turun lentoaseman suunnalla Turku Airshow´ssa Boeing C-17A Globemaster III kuljetuskonetta.

Satavan sillalla

Eihän sitä jaksa tyhjin vatsoin. Tähän reissuun sopi hinta-laatusuhteeltaan hyvä lounasbuffet. Sellainen on Pizzeria Victory Raisio osoitteessa Varppeenaukio 9. Maut olivat kohdillaan, kebab oli raikasta ja makusisällöt kevyitä - ei mitään rasvaista tönkköä. Destinaatiokuskin suositus - työryhmämme vierailee kyllä toistekin.

Maukasta tonnikalapastaa ja kebabia sulassa sovussa lautasella
- Pizzeria Victoryssa

Mutta niin kuin kauniilla tarinoillakin on tapana - ne loppuvat aikanaan. Niin tämänkin avoliiton kohdalla. Kiitos www.parrotz.fi Lempäälä.

Avoliiton päätös - Parrotz Lempäälä

#parrotz #concoursdelegance #harjattula #pizzeriavictory #destinaatioksuki #destinaatiomatka


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Destinaatiokuskin automatka alkaa aina alusta ja päättyy kohteeseen.

Automatka alkaa aina alusta ja päättyy kohteeseen. Automatkahan on oikeastaan ydinasia, jota toteuttamaan on itseliikkuva automobiili kehit...