Destinaatiomatkaajat

lauantai 3. helmikuuta 2024

Oma laatuaika destinaatioon.

Viime vuonna MP-messujen blogi-päivityksen ajatus korostui yhteisestä laatuajasta. Tänä vuonna oma laatuaikani korostui, sillä sain olla kyydissä poikani ajaessa autoa. Ajokortti kun hänellä jo on. Matkalla Messukeskukseen kävimme kokeilemassa sporttista autoa hänelle - mahdollinen, muttei varma...

Kolmeen pekkaan sporttia kyydissä











Mikäpäs oli lauantaina 3.2.2024 ollessa, kun päivään mahtui kyytiläisen rooli. Messukeskuksen parkkitalo oli täynnä, joten sitä mentiin parkkiin Käpylän liikuntapuistoon. Ruuhkan tuntua.

Yhteinen laatuaika destinaatioon viime vuonna onnistui 3.2.2023.                

Destinaatiokuski - Kohteena matkakohde: Yhteinen laatuaika destinaatioon.

Jokaiselle jotakin kuvasi tänä vuonnakin hyvin messujen sisältöä. Moottoripyörien lisäksi oli esillä sähköisiä ja erikoisia kulkupelejä. Sähköpolkupyörät olivat isossa roolissa, ehkä liiaksikin.

Petrol Circus -osastolla oli vanhoja ja rakenneltuja helmiä. Yksityiskohdat, patina ja mielikuvitus kohtasivat koko rahan edestä. Nuorten rakentajien ajopelit korostuivat määrällisesti, mutta myös laadullisesti. Osastolla oli tunnelma ja hyvä henki. 

Nuorta väriä - Betan uusi kuosi

Venytetty pikkumopo - Monkey "Lang"

Toisaalla rakenneltujen isojen pyörien laatu oli hyvä, mutta osastot olivat vajaita. Oli näyttelykortteja, mutta kohteet puuttuivat. Miksi? Nämä pistivät silmiin, kun eräässäkin pilttuussa oli paikka kolmelle, mutta oli vain yksi kohde. Kolme korttia...

Uusien pyörien vihreä väri metallinhohtoisena tai helmiäisvärillä oli muotia aivan selvästi. Myös enduroiden määrä oli laaja merkillä kuin merkillä. Yksi mielenkiintoisista oli Royal Endfield Himalayan -enskapyörä. 

Sähköisyys näkyi myös, mutta erityisesti se korostui sähköisissä polkupyörissä. Näillä oli koeajorata, johon oli panostettu. Lasten ja nuorten ilo näkyi, kun eri laitteita kokeilivat. Niin poikanikin.

Taustalla pojat painavat menemään, ja minulla on lippis-narikan rooli vain...

Yksi mieleenpainuvista peleistä oli vakuuttavan näköinen ja isokokoinen Can-Am Maverick R - yli 50.000 euron nelipyöräinen maastoajoon tarkoitettu vekotin. 

Maverick R on villipeto 240 hevosvoiman Rotax turbo 999 -moottorilla

Muutama asia jäi Destinaatiokuskin mieleen.

Reissun päällä - on tour

Fanticin osastolla oli hauskoja pelejä - Caballero ihastutti

Rakennettujen aatelia - Jawa uniikilla tyylillä

Lähteminen takaisin tyhjällä vatsalla oli estettävä. Taas HPK tarjosi avun. HPK? Jääkiekkoa eli Hämeen parasta kiekkoa? Ei, vaan Haagan parasta kebabia. Haagan Pizza & Kebab - Helsinki - Online tilaus | 10% BONUS | Vanha Pizza Service (haaganpizzakebab.fi)

HPK - Haagan parasta kebabia

On mukava julkaista annoskuva blogiin. Kuinkas kävikään? Nälkä oli ja hieman annoksesta katosi, mutta kuva saatiin. Kebab on aina tuoretta, jogurtin maku kivan makeaa, ja salaattiakin on (toim. huom. oli).

HPK ja Iskender kebab - hieman aloitetussa annoskuvassa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Destinaatiokuskin automatka alkaa aina alusta ja päättyy kohteeseen.

Automatka alkaa aina alusta ja päättyy kohteeseen. Automatkahan on oikeastaan ydinasia, jota toteuttamaan on itseliikkuva automobiili kehit...