Destinaatiomatkaajat

sunnuntai 14. toukokuuta 2023

Kevarin hankintamatka destinaationa.

Moottoripyörä on moottoripyörä. Myös kevari tietenkin. Kun nuori saavuttaa 16 vuoden iän ja haluaa moposta seuraavan moottoriajoneuvon, on luontevaa aloittaa heti - kevarilla. 

Mopo meni tässäkin tulevan bikerin tapauksessa myyntiin. Sitten tehtiin valintoja mm. Nettimotosta urakalla. Yhtä lähdettiin katselemaan Vantaan suuntaan. Destinaatiomatka syntyi jo siitäkin, samalla jatkoreissu kohdistui Lohjalle Maailmanlopun Vehkeiden tapahtumaa ihmettelemään.

MLV - Maailmanlopun Vehkeet











Rieju-mopo lähti Pirkkalaan.

Destinaatiokuski testasi Rieju-mopoa - hankittiin Vaasasta ja myytiin Pirkkalaan

Husqvarna-kevarin tsekkaus tehtiin siis Vantaalla. Sivuttiin Trafiikkimaikan ajoneuvonhankintapalvelun ajatusta eli käytiin läpi kohde huolella. Hyväksi todettiin, ja jätettiin tarjous. Matka yhdistyi autotapahtumaan, jolloin päivästä muodostui laatuaikaa ja ajoneuvoharrastamisen täyteinen päivä.

Trafiikkimaikka - Ajoneuvon hankintapalvelu - Trafiikkimaikka

Päädyttiin hankkimaan tuo tietty Husqvarna, joka sitten myöhemmin haettiin pakettiautolla.

Moottoritie vie piikkiä pakulla


Kuorman sidonta on tärkeää

Destinaatiokuski testasi säätöjen jälkeen peliä - piikki kirvoitti mukavan mielen, vaikka ison nelitahtisen v-moottorin teho- ja vääntötuntumaan ei päästykään. Kierroksillahan tätä Hussea piti viedä.

Destinaatiokuski ja kaksi tahtia testissä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Destinaatiokuskin automatka alkaa aina alusta ja päättyy kohteeseen.

Automatka alkaa aina alusta ja päättyy kohteeseen. Automatkahan on oikeastaan ydinasia, jota toteuttamaan on itseliikkuva automobiili kehit...