Destinaatiomatkaajat

perjantai 8. syyskuuta 2023

Mutkatie vai valtatie? Tarvitseeko aina edes tietää minne menee?

Kun lähtee road tripille, automatkalle tuntemattomaan tai ylipäätään valitsee tietyypin, niin tarvitseeko aina edes tietää minne menee? Road trip voi olla niin paljon, tietty valittu ja ajateltu reitti, se voi olla aikataulusidonnainen tai sitten ei mitään sovittua... Ehkä destinaatio on selvillä. Vapaus valita, nautinto ajaa ja käydä mukavissa kohteissa - siinä se juju onkin.

Destinaatiokuskin spontaani tauko GT Tiekartaston lehdellä 89 
                                                                                                                                                                                                                                                  

"Automatka alkaa aina alusta ja päättyy kohteeseen. Matkan voi tehdä siis spontaanisti tai suunnitellen. Road tripin henkeä saa myös minkä tahansa matkan yhteyteen. Työmatka on myös oivallinen tapa hyödyntää kulku sekä paikallaoloaika matka- ja viihtyvyyskohteiden parissa." (Destinaatiokuski)

Työajon maiseman kauneutta Parolannummella

"Parasta road tripillä, vaikka tietää kohteen ja aikataulun, eteen tulevat yllätykset. Nykyään esimerkiksi lossi on jo sellainen." (Destinaatiokuski) 

Arvinsalmen lossi

Tie vie - oli se sitten mutkatietä, valtatietä tai vaikka päällystämätöntä paikallista tieosuutta. Kun valitsee tuntemattoman, jopa arvoituksellisen reitin, matkaan voi tulla uutta tunnelmaa.

Soratie on suomalaisen tieliikenteen ydintä

Parhaimmillaan automatka on elämys. Sellainen, johon luovuudella ja yllätyksellisyydellä voi lisätä jotain spesiaalia. Rallikilpailun erikoiskokeelle meno on sitä itseään - valita mysteerireitti. Ja yrittää löytää kohteeseen...

Navigointia keskisuomalaisella tieuralla -  Secto Rally Finland



















Rallikilpailun jälkeen voi kokea ajettua kilpareittiä aivan uusin silmin.

Salinmäki - Tommin hypyllä

Hauska ja iloisuutta vahvistava tekemisen muoto on huviajelu. Jos elämä on huviajelu, niin autoilu ja automatkailu on elämää ylläpitävä liekki. Voiko automatka olla mysteeritapahtuma - ettet tiedäkään, kun kohteen tai välipisteet? Siis mysteeriajamista!

Destinaatiomatkailu on kohdeajamista (Destinaatiokuski)



#destinaatiokuski #destinaatiomatkailu #kohdeajaminen #automatkailu #mysteeriajaminen #roadtrip 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Destinaatiokuskin automatka alkaa aina alusta ja päättyy kohteeseen.

Automatka alkaa aina alusta ja päättyy kohteeseen. Automatkahan on oikeastaan ydinasia, jota toteuttamaan on itseliikkuva automobiili kehit...