Destinaatiomatkaajat

sunnuntai 3. maaliskuuta 2024

Päivästeltään tutustumassa: JDM, KFC ja OKF.

Talviloma on uusi hiihtoloma. Joskus vaan ei oikein ehdi mennä mihinkään tai tehdä suuria liikunnallisia irtiottoja. Lapsetkin ovat jo siinä iässä, ettei oikein isällinen apu ole tarpeen. Destinaatiomatkan suunnittelu alkoi. Kyllähän päiväseltäänkin ehtii vaikka mitä.

Kuitenkin jotain pitäisi tehdä. Destinaatiomatkailijoina tavaramerkkimme on, että vain vähän raamisuunnittelua, loput keksitään sitten matkalla. 

Sen verran mietittiin, että mennäänpä katsomaan "väärältä" puolelta (lue: oikealta) ajettavia JDM-autoja. Siis mitä? Japanilaisia kotimaan markkinoille alun perin myytyjä.

It stands for "Japanese Domestic Market" and refers to cars that were made by Japanese companies, obeying the country's regulations. Simple enough. 

Sohvaperunan kuvakulma JDM Outletissa Vantaalla



















Takavetoisten mallien kampanjapäivä oli tuonut paljon muitakin kiinnostuneita paikan päälle.

Nettiauton myynti-ilmoituksessa kerrotaan kuvan Nissan Fuga 370GT:tä näin: 3.7 litran V6 moottori tarjoaa 333-hevosvoimaa, jotka välittyvät nykyaikaisen 7-vaihteisen automaattivaihteiston kautta takapyörille.

Tämä ilmapussitettu Nissan Fuga 370GT on tulossa American Car Show´hun

Silmän ruokaa tuli kyllä kyllin, mutta se ei nälkäisiä kohdematkailijoita yksin ravitse. Hiukan oli puhetta, että mennään syömään Itiksen KFC:hen.  Mihin?

KFC eli Kentucky Fried Chicken on yhdysvaltalainen franchise-periaatteella toimiva pikaruokaketju, joka on erikoistunut friteerattuihin eli uppopaistettuihin broileriruokiinSuomen ensimmäinen KFC avautui 11. marraskuuta 2021 juurikin kauppakeskus Itikseen.

Copyright:  Yum! Brands

Alun perin huoltoasemansa yhteyteen Kentuckyssä kanaravintolan perustanut (myöhemmin Colonel) Harland Sanders on tunnettu sanonnoistaan. Kuten "I feed truckdrivers & millonaires all at the same table" -viesti.

Itiksessäkin on ihan sama kuka olet, tilaa syöjälle riittää vieressäsi

Sittenpä keksittiin, että jos lähdettäisiin ex tempore Alanyaan. Siis marketiin. Kaupasta löytyi monia itselle täysin uusia brändejä, lukuisia täysin ymmärryksen ulkopuolella olevia ja jotenkin ymmärrettäviä. Näitä kaikkia oli kauppa pullollaan. 

Suomen suurin Etninen ruokakauppaketju - Alanya Market

Kaupasta löytyi OKF. Siis mikä? Korealainen OKF on aloe vera -pohjainen juoma. Siis kasvi on vain ainesosana hyvinvoinnin tuojana, muutenhan sitä ei saa syödä. OKF on multi beverage - eli monijuomavalmistaja, ja Aloe Vera King on sen monimakujen juomabrändi.

Since its launch in 1997, its pioneering product, Aloe Vera King, has garnered international acclaim for being the world's first aloe beverage, establishing a strong presence in global markets.


Hyvää, raikasta ja riittoisaa - ei mitään muuta

Matka osoitti taas kerran, että elämykset ja kokemukset syntyvät kuin itsestään. Destinaatiomatkailun ydin on geeneissämme, sillä sukupolvien välimatka on vähintään yhtä lyhyt kuin mielenkiintoisten kohteiden löytäminen.

Lisäinfoa aiheista:














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Destinaatiokuskin automatka alkaa aina alusta ja päättyy kohteeseen.

Automatka alkaa aina alusta ja päättyy kohteeseen. Automatkahan on oikeastaan ydinasia, jota toteuttamaan on itseliikkuva automobiili kehit...