Destinaatiomatkaajat

lauantai 23. syyskuuta 2023

Sataa tai paistaa — aina on Dacia-sää.

Aamulla satoi Hämeenlinnassa. Minkälainen keli on Espoossa, Nuuksiossa? Sadepäivänä lähtöä vähän funtsii vakavammin. Mutta hei, mieleen juolahti sananparsi: "sataa tai paistaa — aina on Dacia-sää". Vaikka lähes koko ajomatkan satoi, odotti raikas syyssää perillä. 

Dacian syyspäivä 23.9.2023 oli lajissaan ensimmäinen. Ohjelma ja sisältö olivat nivottu yhteen Dacian jokapäiväisen toimivuuden ja joka kelin brändiä tukevan aktiivisen toiminnan ympärille. 

Dacian syyspäivä Nuuksiossa





















Dacian syyspäivän ohjelman Suomen luontokeskus Haltiassa aloitti Mikko "Peltsi" Peltola kertomalla uudesta reissusta kuvaaja Korhosen kanssa Pohjois-Karjalaan. Reissultaan he saapuivat puolitoista viikkoa sitten. Fatbike-matkakokemus esitetään Peltsin toinen luonto -sarjan neljännellä kaudella.

Jaksot alkavat TV 2:lla ja Yle Areenassa 4.12.2023.
(Lähde: Mikko "Peltsi" Peltolan Facebook-sivu)


Hän - Mikko "Peltsi" Peltola

Aktiivinen tekeminen oli läsnä. Kenttäkeittiön palvilihahernekeiton jälkeen tuli kokeiltua sähköavusteista fatbikea ja heitettyä hernepussia ämpäriin. Autojen monipuolisuus tuli esille niin esittelykentällä kuin koeajoissakin.

Dacia Sandero Stepway kattokuormalla
Ämpärin saaminen on aina elämässä tärkeä juttu,
varsinkin kun sen voittaa taidolla (lue: tuurilla)

Pieni raparoiske selässä ei haittaa - tärkeintä on liike ja fättärillä ajon hauskuus

Dacia Jogger Hybridin koeajon yhteydessä toimimme mannekiinina kuvaajalle. Maantieajoa purkitettiin ulkokuvauksin. Ajoimme kahteen suuntaan mutkakohdassa. Kuvaaja matkasi kyydissä kolmannella penkkirivillä. Joggerin sisätilojen tilavuus tuli hyvin demonstroitua näin.

Kuvaaja "kersantin paikalla"

"Jogging"

4WD Lock päälle Dacia Dusterissa ja sitten kiipeämään mutaista rinnettä



Vaikka auto liukuu sivusuunnassa, niin kaasua vaan ja hiukan soralta pitoa 






































Maahantuojalle suuri kiitos siitä, että kaikki brändi- ja visuaaliset elementit olivat kokonaisuutena harkittu todella hyvin. Tapahtuman ja autojen värit sointuivat yhteen. Huomasi, ettei ollut pelkästä "viikonloppunäyttelystä" kyse.

Seuraavalle konseptipäivälle on selvä tilaus, niin oivallisesti vahvistui mielikuva Daciasta joka sään ajoneuvona. Kiitän myös omaa kuvausryhmääni - Viljamia ja Waltteria.

"Are you ready, hey, are you ready for this? Are you hanging on the edge of your seat?"
(Queen: Another One Bites the Dust)

Loistava konsepti - Dacian näköistä aktiivista tekemistä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Destinaatiokuskin automatka alkaa aina alusta ja päättyy kohteeseen.

Automatka alkaa aina alusta ja päättyy kohteeseen. Automatkahan on oikeastaan ydinasia, jota toteuttamaan on itseliikkuva automobiili kehit...