Destinaatiomatkaajat

sunnuntai 1. lokakuuta 2023

Mysteerikohteeseen.

Mysteerikohteeseen. Lauantaina 30.9.23 menin poikieni kanssa kohteeseen, josta he eivät tienneet etukäteen mitään. Eivät edes suuntaa mihin Hämeenlinnasta lähtisimme. Samoin olin valinnut ruokailupaikankin. Ei tarvitse pohdiskella kuka haluaa minnekin ja mitä syömään. Tämä on siis todellista mysteerimatkailua destinaatioon.

Itse asiassa selvitinkin itsellenikin vasta tätä 1.10.23 kirjoittaessani tapahtuman virallisen nimen: Koko perheen tapahtumaviikonloppu Bavaria Airportissa 29.-30.9. (Antareksentie 4, Vantaa).

Mysteerikohteeseen - mutta minne päin?

Mitä mysteerimatka oikein tarkoittaa? 

"Mikään ei ole mieltä kutkuttavampaa kuin ajatus yllätyksestä: mitä tapahtuu, mihin ollaan menossa, mitä ihania kokemuksia onkaan edessä?" Mysteerimatkat - Golden Sun

Mitä on mysteeriajaminen?

"Järjestämme mysteeriajamista ja asiakastapahtumia tai valmiita autoilukokemuksia, jotka ovat räätälöity tarpeidesi mukaisesti. 
Mysteeriajaminen on uniikki kombinaatio, jossa salaisuuden verho paljastuu sinulle matkan aikana tai mikäli haluat räätälöidyn kokonaisuuden, toteutamme sen sinulle." 

Toteutin siis poikieni kanssa mysteeriajamista kohteeseen, jonka tapahtumasisältö oli mysteerinen sekin. Olin menossa kutsusta juttelemaan OverPower-laitteista ja katsomaan pelikonttia. Se, että paikalla oli motorsport-painotteinen tapahtuma ja BMW Simcup by Bavaria sekä autojen koeajoja, ne yhdessä loivat mysteerisen yllätyspaketin.

Pelikonttia ihmettelemässä

"Finnish Sim Racing Association ry on mukana toteuttamassa BMW Simcup by Bavaria -simulaattorikilpailun finaalia lauantaina 30.9.23. Tapahtuma järjestetään yhdessä Sontek Racingin ja OverPowerin kanssa. Finaalin alustana toimii iRacing ja kisaratoina ovat Nürburgring tai Hockenheim." 

Niin, se varsinainen mysteerikohde pojille oli juurikin tämä kontin sisällä tapahtuva tekeminen.



Saatiin koeajaa BMW X5. Nykytyylin mukaan koko mallinimi on epäkaupallisen pitkä. Tässä tapauksessa X5:n perään tulee G05 xDrive50e A Charged Edition M Sport.


Eipä mysteerimatka olisi sananmukainen, jos se ruokapaikka olisi paljastunut ennen Mäkelänkadun hoodeja. 

"Annos vaikutti perunavoittoiselta. Annos oli kauniisti aseteltuna peltiseen tarjoilualustaan. Maku oli raikas kauttaaltaan, kastike sopivan mausteinen ja perunat olivat rapsakan makuisia. Kaikki meni alas, perunaakin oli sittenkin sopivasti." (Destinaatiokuski)



Itsellenikin oli mysteeri, että kävimme vielä kolmistaan (lue: miehet shoppailemassa) Mujissa Kampissa. Welcome to the MUJI Online Store. | MUJI

Paperipussillinen Mujia 

























"Automatka on oikeastaan ydinasia, jota toteuttamaan on itseliikkuva automobiili kehitetty. Mitäpä autolla tallissa tekisikään, liikkumaanhan on se luotu. Automatkailu alkoi heti, ja myöhemmin syntyi käsite road trip.
Erottavatko nämä käsitteet matkatyypit toisistaan?
Mitä on destinaatiomatkailu?
Voiko näihin liittää mysteeriajaamisen elementtejä?"
(Destinaatiokuski)

Lisää kohdeajamisesta: Facebook -Destinaatiokuski.

Ai niin. Kiireessä muistin vain, että mennään BMW:n tilaisuuteen. Käytiin maahantuojan pihassa. Siinä vaiheessa itsekin jouduin mysteeriajamisen tilaan. Olin hutaissut muistiinpanona kohteen lehtiööni, mutta eipä ollut tuo mukana. Enpä tiennyt miten perustelisin pojille, etten tiedäkään mitä piti olla ja missä? Puhelinsoitto - ja ohjauduimme oikeaan osoitteeseen...

Äyritien hiljaisuus

Mysteerinen muistiinpano

#goldensuntravel #mysteerimatkat @mysterylife_events #mysteeriajaminen #destinaatiokuski #kohdeajaminen #bavariafinland #overpower #sontek



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Destinaatiokuskin automatka alkaa aina alusta ja päättyy kohteeseen.

Automatka alkaa aina alusta ja päättyy kohteeseen. Automatkahan on oikeastaan ydinasia, jota toteuttamaan on itseliikkuva automobiili kehit...