Destinaatiomatkaajat

perjantai 3. marraskuuta 2023

Auto tykkää kun sillä ajetaan.

Klisee tai ei, niin autoilu on välttämättömyys. Auto on ihmistä varten. Työpaikkaan, työpaikkana tai arjen pyörittämiseen. Vapaa-ajan rientoihinkin se on kiva kulkumuoto. 

Auto voi olla muutakin, lähes perheenjäsen tai harrasterakas. Kun koneromantiikka pääsee kiilaamaan mielen ja ajatuksenvirran puolivälin krouviin, tietää olevansa rakastunut. Niin koneeseen ja laitteiseen itsessään, mutta myös ajamiseen. 

Ajamista varten itseliikkuva kulkupeli onkin tarkoitettu. Universaali rakkaus kipinöi - kohdeajamisen ja automatkailun liekin se sytyttää.

Autoilu pitää mielen virkeänä - se on osa cruisingin ihanuutta











"Auto on mielestäni hyötylaite. Autolla pitää ajaa, koska auto tykkää että sillä ajetaan." (Kummeli: Ympäristöruutu - Auto)

Huvi tai hyöty. Auto - sillä kulkee kaikki. Huvikseen ja harrastuksekseen ajeleminen on suuri nautinto. Auton ja ominaisuuksien mukaan voi valita tien - road trip on mahdollista tehdä ihan missä vain. 

Viehätyksensä on vanhalla tieverkolla - siellä on palanen vanhaa aikaa.

Milloin olet viimeksi ilman kiirettä ajanut road tripin kantateiden ja seututeiden halkomassa maisemassa?

"Nättinä kesäpäivänä, kun mä lähden tällä huvikseni aina ajelemaan jonnekin. Mä meen tonne vanhoille teille justiin, ja siellä kun tulee niitä pieniä huoltsikoita missä on kahvila ja siellä terassilla papparaisia, niin sen tietää kun sinne menen, että ´voi mahoton mistä sää oot tuommosen löytänyt. Tuommoisia oli ennen paljon´." (Auto ja persoona - Jope Ruonansuu, Teknavi 2012)

Jope Ruonansuu oli koneromantikko ja huvitaiteilija - sekä huviajelija

Autoilu on universaali harrastus. Lars Granbergin (Pontiac GTO, vm. 1967) ja Ulf Forsbergin (Chevrolet Impala, vm. 1960) esimerkit puoltavat tätä väitettä.

"Sedan dess har Lars avverkat en hel del bekymmersfria mil med sin fina GTO, till fikaträffar, cruisingkvällar och en och annan utställning." (The original muscle car, Håkan Johansson, Wheels Magazine 10-11/2023)

Pontiac GTO vm. 1967 (Wheels Magazine 10-11/2023)

Chevy Impala vm. 1960 (Wheels Magazine 10-11/2023)

"Jag blir glad av att köra den. Och jag gillar at ha stil på mina bilar, det sittr i från alla år dä jag körde långtradare." (Sexa och stolpe - ingen vanlig Impala, Robert Gustavsson, Wheels Magazine 10-11/2023)

"The Dark Horse is a car you quickly feel at base with, and one that enjoys being driven quickly." (Dark star, James Taylor, evo #314)

Ford Mustang Dark Horse, evo #314

Auto voi olla uusi tai vanha, käyttövoimaltaan mitä vaan. Fiilistä saa aikaan se, kun on oikea asenne ja mielentila. Olen koneromantikko, jos ei se vielä selvinnyt tähän mennessä.

"BYD Han on siitä mielenkiintoinen, että se on samalla maskuliininen, mutta samalla siinä on jotain feminiinistä." (Destinaatiokuski, https://destinaatiokuski.blogspot.com)

BYD Han ja Destinaatiokuski

Tarjoan autoiluun lisäarvoja.
Tsekkaa linkit ja kysy lisää.

Timo Nousiainen
+358 41 314 8109
timo.nousiainen@trafiikkimaikka.fi



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Destinaatiokuskin automatka alkaa aina alusta ja päättyy kohteeseen.

Automatka alkaa aina alusta ja päättyy kohteeseen. Automatkahan on oikeastaan ydinasia, jota toteuttamaan on itseliikkuva automobiili kehit...