Destinaatiomatkaajat

sunnuntai 1. syyskuuta 2024

Metkoja koneita ja laitteita FinnMETKOSSA, Jämsässä.

Jämsässä - Keski-Suomessa - on äijätapahtuma metsässä. Raskaan sarjan koneromantiikkaa. Se on koettava.

"FinnMETKO on Suomen suurin ja tärkein raskaskonealan ammatti- ja myyntinäyttely. Koneiden työnäytökset ja koeajot ovat näyttelyn keskeinen piirre. Metsäkoneiden työnäytökset ja puuenergialaitteiden haketus- ja murskausnäytökset ovat näyttelyn keskeistä antia. Maarakennusala, kuljetusala sekä hyötyajoneuvot ovat vahvasti mukana messuilla. Mukana tapahtumassa ovat myös konetyöaloihin liittyvien lisälaitteiden, varusteiden, komponenttien ja palveluiden tuottajat, myyjät ja markkinoijat sekä sidosryhmien edustajat."

Näyttelyn vastuullinen järjestäjä on Finnmetko Oy. Näyttelyn taustaorganisaatiot ovat Koneyrittäjät ry ja Keski-Suomen Koneyrittäjät ry. Tapahtuma järjestetään kahden vuoden välein.

FinnMETKO 2026 - puolikkaan olympiadin päähän - lakkikin



















FinnMETKO on nykyisin myös lapsiperheiden tapahtuma. Osastoilla on kaikenlaista aktiviteettia myös perheen pienemmille. Simulaattorit olivat suosittuja tämänvuotisessa tapahtumassa. Myös hyötyajoneuvojen osuus korostuu.

"Entistä selkeämpi rakenne ja maarakennuskoneiden laaja keskittymä alueen pohjoispään soramontulla keräsivät kiitosta niin kävijöiltä kuin näytteilleasettajilta FinnMETKO 2024 -messuilla. Konetyöalojen ammattilaisten kolmipäiväinen suurnäyttely Jämsässä päättyi tänään vilkkaan kaupankäynnin jälkeen positiivisissa tunnelmissa." (viestintäpäällikkö Sirpa Heiskanen, Koneyrittäjät)
Näyttelyssä oli tänä vuonna yli 340 näytteilleasettajaa. Näytteilleasettajina olivat lähes kaikki merkittävät maarakennuskoneiden, metsäkoneiden, hakkureiden, murskien sekä kuorma-autojen ja muiden hyötyajoneuvojen valmistajat ja maahantuojat. Kolmen päivän aikana näyttelyyn tutustui kaikkiaan 30 700 kävijää.
Sisun puolustusvoimaa (High Mobility)

Dollarihymy - Ford F-150

"Maailman myydyin lava-auto, ikoninen Ford F-150 pickup, saapuu myös Suomeen. Suomessa autot rekisteröidään N2G-luokkaan kuuluviksi kevytkuorma-autoksi."  Ford F-150 | Hedin Automotive Ford
Toyota oli esillä mm. Kalle Rovanperä Edition -Yariksella. O.K. Auto Oy vastasi osaston silmäkarkeista.

Satulanahkainen erikoismalli Toyota Tundrasta veti puoleensa. 2024 Toyota Tundra | Toyota.com

"Toyota is proud of its Texas connection. The San Antonio campus is built on a ranch that was originally founded in 1794. This is how the western-themed Toyota Tundra 1794 Edition got its name."

Jeni-ilme dollarimaasta - tätä kirjoitettaessa tämä yksilö - Toyota Tundra 4WD 1794 Edition Hybrid -
on myynnissä Nettiautossa

Satulanahkaa ja tilaa kuin hevostallissa

Näyttely oli kansainvälisempi kuin koskaan. Malwa tulee Ruotsista. Tarina onkin hyvin ajankohtainen - hellävaraisuus huomioiden työskentelyssä.

"Malwa syntyi peremman metsänhoitotavan visiosta. Ensimmäisestä päivästä lähtien tavoitteena on ollut edistää myrskynkestäviä metsiä, minimoida maaperälle ja ympäristölle aiheutuvat vahingot."
(Malwa-myyntiesite)


Malwa suu auki - näyttäen Caterpillarin voimanlähteen

Michelin on suuri rengasvalmistaja

Rengasalan yrittäjä ja liikkuvan rengasautopalvelun pioneeri Kari Helin
kaupanteossa RengasCenter -ketjun osastolla (rengaspiste.fi ja rengasauto.fi)

Destinaatiokunkkuvtai Destinaatiokuski? (Nokian Tyres)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Destinaatiokuskin automatka alkaa aina alusta ja päättyy kohteeseen.

Automatka alkaa aina alusta ja päättyy kohteeseen. Automatkahan on oikeastaan ydinasia, jota toteuttamaan on itseliikkuva automobiili kehit...